Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΔιαλύεται το ΤΕΠ του Νοσοκομείου- Αποχωρεί ο Η.Καραμέτος

Διαλύεται το ΤΕΠ του Νοσοκομείου- Αποχωρεί ο Η.Καραμέτος

Διαλύεται το αυτόνομο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αποχωρούν τρεις γιατροί μεταξύ αυτών ο Διευθυντής του ΤΕΠ Ηλίας Καραμετος, ο οποίος με μια συβιλλική ανάρτησή του αναφέρει “ο τελευταίος να κλείσει την πορτα”.

Ο κ. Καραμέτος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποχωρεί τον Αύγουστο απο το Αχιλλοπούλειο και θα ιδιωτεύσει, ενώ από τα ΤΕΠ φεύγουν δύο ακόμη γιατροί μεταξύ αυτών η Αντωνέλα Δημητριάδη η οποία αναμένεται να επιστρέψει στο ΙΚΑ.

Η φυγή τριών έμπειρων γιατρών ουσιαστικά διαλύει το ΤΕΠ το οποίο ως όλα δείχνουν, εάν δεν υπάρξουν άμεσα προσλήψεις θα πάψει να είναι αυτόνομο Τμήμα και θα λειτουργεί με τους γιατρούς των κλινικών, οι οποίοι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν συνδράμουν σήμερα όσα θα έπρεπε στην λειτουργία του, με αποτέλεσμα οι λίγοι γιατροί που είναι αποσπασμένοι σε αυτό να δέχονται υπερβολικό όγκο δουλειάς και εφημεριών. Οι γιατροί οδηγούνται σε έξοδο και έχουν στο στόχαστρο τους και την Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία χρεώνουν ότι καθυστερεί αδικαιολόγητα ακόμη και την ανακαίνιση του ΤΕΠ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει ήδη υπογεγραμμένο κείμενο διαμαρτυρίας για την μη τήρηση υποσχεσεων το οποίο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί.

Η ανάρτηση Καραμέτου.

Το ΤΕΠ του Αχιλλοπούλειου είναι η πιο νευραλγικό και λαϊκή μονάδα του Νοσοκομείου του Βόλου το οποίο ήταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας με την αποτελεσματικότητα του να είναι μετρήσιμα και θετική.

The post Διαλύεται το ΤΕΠ του Νοσοκομείου- Αποχωρεί ο Η.Καραμέτος appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments