Διαφορετικό το ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς, με μάσκες, Αγιασμό με εκπροσώπους και με ΚΥΑ της τελευταίας στιγμής, που αναστάτωσε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Παρά ταύτα, εργάστηκαν όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα και σήμερα τελέστηκαν οι Αγιασμοί στα σχολεία, δόθηκαν οι πρώτες μάσκες και τα βιβλία στους μαθητές.

Παρευρεθήκαμε για λίγα στιγμιότυπα και για να τηρήσουμε το …έθιμο, στους Αγιασμούς των ΕΠΑΛ Αλμυρού, Γυμνασίου Ευξεινούπολης και του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού, προσέχοντας ιδιαίτερα τα GDPR των λιγοστών μαθητών που επιτρεπόταν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, παρευρέθηκε στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού και στο σύντομο χαιρετισμό του, ζήτησε από τους μαθητές να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θέτοντας ως στόχο μέσα από την ευθύνη, να μη κλείσει κανένα σχολείο στον Δήμο Αλμυρού λόγω κρουσμάτων. Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές υγεία και καλή δύναμη, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα τους. Ακολουθεί σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου.
Source link

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ