Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΓια τις 10 Μαΐου διακόπηκε η επεισοδιακή δίκη Κλημόπουλου – Φραγκουδάκη

Για τις 10 Μαΐου διακόπηκε η επεισοδιακή δίκη Κλημόπουλου – Φραγκουδάκη

Διακόπηκε για την Παρασκευή 10 Μαϊου η επεισοδιακή δίκη των Κλημόπουλου-Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων του Μπέου, επειδή δεν υπήρχε στο δικαστήριο υλικοτεχνική υποδομή για να εξεταστεί το βίντεο που αποδεικνύει πως δεν ασκήθηκε από τους κατηγορουμένους βία στην επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το 2017. Νωρίτερα, η έδρα είχε ζητήσει κομπιούτερ από την ομάδα της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί είχαν κλείσει όλα τα γραφεία στα δικαστήρια, λόγω παρέλευσης ωραρίου.

Ο Δήμος Βόλου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, αναφέρει: “Φοβερή επιτυχία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το φαινόμενο αυτό της πολιτικής μας ζωής, μετά τη Βουλή πέτυχε να μετατρέψει σε «Δελφινάριο» και τις δικαστικές αίθουσες του Βόλου με την απίστευτη, τραγελαφική συμπεριφορά της, που ευτελίζει τον ένα μετά τον άλλο τους θεσμούς της Δημοκρατίας μας.

Θα γελούσαμε με τα τερτίπια και τα καμώματά της, αλλά συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο που ο απίστευτος λαϊκισμός και η αδίστακτη ψευδολογία της αποτελούν για την ίδια την κοινωνία και δηλώνουμε τη θλίψη και την απογοήτευσή μας.

Αλήθεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αρχηγός κόμματος εκλεγμένου στη Βουλή; Δηλαδή όντως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή; Θλίψη για την Κωνσταντοπούλου αλλά και για όσους την ανέχονται σε αυτά τα απίστευτα κακόγουστα σόου της”.

The post Για τις 10 Μαΐου διακόπηκε η επεισοδιακή δίκη Κλημόπουλου – Φραγκουδάκη appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments