Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήUncategorized«Γιατί δεν με θέλεις;»: Η 8σέλιδη επιστολή του δολοφόνου στην Κυριακή Γρίβα...

«Γιατί δεν με θέλεις;»: Η 8σέλιδη επιστολή του δολοφόνου στην Κυριακή Γρίβα -Την είχε μαζί της όταν πήγε στο Α.Τ.

Οκτασέλιδη επιστολή που είχε στείλει ο 39χρονος δολοφόνος στην Κυριακή Γρίβα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για επιστολή που είχε μαζί της η Κυριακή Γρίβα όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, ο 39χρονος, που νοσηλεύεται στο Τζάνειο, της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας.

Κυριακή Γρίβα: «Γιατί δεν με θέλεις; Σε παρακαλώ, σκέψου τα λίγο», της έγραφε ο δολοφόνος

Μεταξύ άλλων, της γράφει: «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; Γιατί δεν με θέλεις; Σε παρακαλώ, σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ, όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει», προσθέτει.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο. Όπως ανέφερε το Star, τον δράστη της δολοφονίας της Κυριακής φυλούν τέσσερις υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για διπλάσιο αριθμό από ό,τι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ ποτέ δεν είναι μόνος του και νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων που διαθέτει το νοσοκομείο.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments