Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος σε μία σπάνια φωτογραφία με τους δύο γιους τους στην Πάρο. Τα σχόλια πήραν φωτιά…

Στην Πάρο με την Σοφία Αλιμπέρτη περνά το Πάσχα ο Γιάννης Πάριος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε Πάσχα με την ηθοποιό αλλά και τους γιους τους, Μιχαήλ Βαρθακούρη και Νικόλα Βαρθακούρη.

Ο Νικόλας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός με το όνομα Good Job Nicky, και τα τραγούδια του έγιναν επιτυχίες, δημοσίευσε τις οικογενειακές φωτογραφίες, από το Πασχαλινό τραπέζι στον λογαριασμό του στο Instagram!

Ο Γιάννης Πάριος πόζαρε με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τους δυο γιους τους στο πασχαλινό τραπέζι και δε έλειψαν τα γέλια αλλά ούτε και τα πειράγματα.

Πριν από λίγο καιρό ο Νικόλας είχε εξομολογηθεί για τους γονείς του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:«Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου.

Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης.

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», είχε δηλώσει για τους διάσημους γονείς του ο Νικόλας Βαρθακούρης.

The post Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη για Πάσχα μαζί με τα παιδιά τους appeared first on Magnesia News.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ