Διεκόπη για αύριο (18/05) στις 12 το μεσημέρι, η κατάθεση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τους χειρισμούς του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά στην αδειοδότηση των καναλιών. Ο κ. Καλογρίτσας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να διακοπεί και να μεταφερθεί στο ιατρείο της Βουλής. Αποφασίστηκε τελικά να διακοπεί η κατάθεσή του και να συνεχιστεί αύριο.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του είπε: “Εγώ αυτό που έκανα είναι ότι έβαζα το όνομά μου για να είμαι μπροστινός”.

Από το καλοκαίρι του 2016, συμπλήρωσε, με φώναξε ο πολυαγαπημένος φίλος μου Παππάς και μου είπε επί λέξη: “Καπετάνιε, θα μας δώσεις το όνομά σου για κανάλι και λοιπά; Κι εγώ του είπα, ήρθα μαζί σας”.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλογρίτσας είπε ότι συναντούσε τον πρώην Υπουργό παντού και ότι έχουν ανταλλάξει πολλά sms την περίοδο εκείνη και πως αν κριθεί αναγκαίο μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Σημειώνεται ότι η εξέταση του επιχειρηματία είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω ανάρρωσής του από εμβολιασμό για κορονοϊό και λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Μαραθιάς

Περισσότερα Εδω

The post Βουλή: Την Τρίτη θα συνεχιστεί η κατάθεση του Χρ. Καλογρίτσα στην Προανακριτική – Διακόπηκε λόγω αδιαθεσίας του appeared first on OnVolos.gr-To μεγαλύτερο Portal στην Μαγνησία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ