Την ανάγκη για κατάκτηση περισσότερων βαθμών ώστε η ομάδα του να καλύψει το χαμένο έδαφος επισήμανε με δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης, πριν το σημερινό ματς με την Επισκοπή στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, τόνισε επίσης, για τη βοήθεια που θα προσφέρει η έλευση Κατσουράνη στην ομάδα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη: “Παρά τις μέρες εορτών, η ομάδα προπονήθηκε και προετοιμάστηκε κατάλληλα, παίρνοντας, παράλληλα, και τις απαραίτητες ανάσες. Το μυαλό μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο παιχνίδι με την Επισκοπή, το ότι κάναμε μία νίκη, την περασμένη αγωνιστική, δε σημαίνει τίποτα. Χρειαζόμαστε πολλές περισσότερες νίκες και βαθμούς, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όλα τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στο στόχο μας και, είμαι σίγουρος, πως θα κάνουν τα πάντα, για να “ξεκολλήσουν” την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις.
Στην ομάδα μας ήρθε κι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει μεγάλο όγκο παρουσίας σε ελληνικά και διεθνή γήπεδα, έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και, δεδομένα, η εμπειρία του κι η τεχνογνωσία του γύρω από το ποδόσφαιρο, θα μας βοηθήσει πολύ. Εκείνος κι ο Δημήτρης Ξουρής ήρθαν να ενώσουμε μαζί τις δυνάμεις μας και να προωθήσουμε τη Νίκη σε υψηλότερες κατηγορίες. Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση, απέναντι στη διοίκησή που μας στηρίζει, μας πιστεύει και μας παρέχει τα πάντα για να δουλέψουμε, να τους το ανταποδώσουμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ