Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΑργ. Κοπάνας: «Σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή του Γηροκομείου από τη ΔΕΥΑΜΒ»

Αργ. Κοπάνας: «Σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή του Γηροκομείου από τη ΔΕΥΑΜΒ»

Στο Γηροκομείο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας συνοδευόμενος από το διευθυντή νέων υποδομών Στέφανο Κανταρτζή, όπου ολοκληρώνονται εργασίες αποκατάστασης του αποχετευτικού δικτύου, που υπέστη βλάβες από τις θεομηνίες ‘’ώστε να εξαλειφθούν τυχόν κίνδυνοι για την δημόσια υγεία’’.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που ακολουθεί και αφορά ‘’την ανασυγκρότηση του εξωτερικού υδραγωγείου της δεξαμενής της περιοχής Γηροκομείου’’.Όπως ενημέρωσε ο κ. Κοπάνας: «βρισκόμαστε στο στάδιο υπογραφής σύμβασης με τον ανάδοχο και με αυτό το έργο προχωράμε στην κατασκευή και εγκατάσταση δύο μεγάλων αγωγών διατομής φ355 με μήκος 1.200μ. έκαστος, εκ των οποίων ο ένας αγωγός θα αντικαταστήσει παλιό κεντρικό αγωγό διανομής του νερού που καταστράφηκε από τις θεομηνίες ενώ ο δεύτερος θα μεταφέρει στη δεξαμενή του Γηροκομείου νερό 6 γεωτρήσεων (των οποίων το νερό έχει άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά) ποσότητας 350 κυβικών μέτρων την ώρα. Σήμερα, το νερό αυτών των γεωτρήσεων αξιοποιείται με τη χρήση αγωγών εναλλακτικού δικτύου».
Τέλος, ο κ. Κοπάνας τόνισε ότι: «ο αγώνας για την αποκατάσταση των ζημιών για την πλήρη και απρόσκοπτη υδροδότηση του δήμου μας συνεχίζεται και εντείνεται με μεγάλα έργα και σημαντικές παρεμβάσεις».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments