Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΑπό 18 Απριλίου οι προσφορές για μίσθωση κινητών χημικών τουαλετών από τον...

Από 18 Απριλίου οι προσφορές για μίσθωση κινητών χημικών τουαλετών από τον Δήμο Βόλου

 

Ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό προκήρυξε ο Δήμος Βόλου για την υπηρεσία «μίσθωση-λειτουργία κινητών χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών διάρκειας ενός έτους και του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της παραπάνω δαπάνης ανέρχεται σε 67.684,16 ευρώ με το ΦΠΑ.
Σύμφωνα με την περιγραφή του αντικειμένου της σύμβασης για την εξυπηρέτηση πωλητών και αγοραστών στις υπαίθριες μετακινούμενες λαϊκές αγορές του Δήμου Βόλου, απαιτείται η μίσθωση ατοµικών κινητών χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση, η τοποθέτησή τους στους σχετικούς χώρους, ο καθημερινός καθαρισμός και η γενικότερη διαχείρισή τους.
Παράλληλα, για την εξυπηρέτηση των λουομένων στις ακτές του Δήμου Βόλου, οι οποίες επί το πλείστον έχουν προταθεί να βραβευθούν με Γαλάζια Σημαία και ταυτόχρονα δεν καλύπτεται η συγκεκριμένη ανάγκη με άλλο τρόπο, απαιτείται επίσης η μίσθωση/τοποθέτηση ατομικών κινητών χημικών τουαλετών χωρίς αποχέτευση αλλά και η τοποθέτηση υπαρχόντων τουαλετών ΑΜΕΑ, ο καθημερινός τους καθαρισμός και η γενικότερη διαχείριση της λειτουργίας τους.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
Η υποβολή των προσφορών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 24 του μήνα, στις 3 το μεσημέρι.
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Βόλου, αρμόδιος υπάλληλος Μαρία Παπαϊωάννου, τηλ: 2421350177 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.dimosvolos.gr.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments