Το γήπεδο της Σούρπης θα αποκτήσει κερκίδα από τη μεριά του Γυμνασίου, με τη μελέτη να προβλέπει και σκέπαστρο, ΄σύμφωνα με πληροφορίες. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναφέρει:

“Στην κατασκευή κερκίδων στο αθλητικό κέντρο Σούρπης προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκριση στην εισήγηση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για την ένταξη του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 135.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες προχωρήσαμε στην ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ενός έργου, συνολικού προϋπολογισμού 385.000 ευρώ, που συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου Σούρπης με την κατασκευή κερκίδων. Στηρίζουμε στην πράξη τον αθλητισμό και γι’ αυτό η Θεσσαλία είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας».