Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης διενεργεί, όλο το έτος, επισκευές και επιδιορθώσεις στα δίκτυα δημοτικού φωτισμού καθώς και στους φωτεινούς σηματοδότες. Συγκεκριμένα στο διάστημα που αφορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, έγινε αποκατάσταση των βλαβών που παρουσιάστηκαν στους κόμβους φωτεινής σηματοδότησης στη Ορμινίου με Θερμοπυλών, στην Αναλήψεως με Παγασών, στον Περιφερειακό στον κόμβο Φυτόκου και Αγ. Βαρβάρας ,στη 2ας Νοεμβρίου με Ζάχου, στην Ελ. Βενιζέλου με Δοξοπούλου, στη Γ. Δήμου με Κύπρου, στη Μπόσταρη με Αγ. Αναργύρων, στη Μαιάνδρου με ταξιαρχών, στη Λαμπράκη με Σέκερη, στην Αθηνών με Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Ιωλκού με Αγ. Παρασκευή , στη Σταδίου με Δοξοπούλου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν κατά περίπτωση αντικατάσταση τροφοδοτικών , φαναριών και πλακετών.

        Όσων αφορά τις επισκευές στο δημοτικό φωτισμό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων στην Νέα Αγχίαλο, και έγινε εντοπισμός και επισκευή των ζημιών που διαπιστώθηκαν στα πάρκα του Δημαρχείου, της Μελίνας Μερκούρη, της Βαμβακουργίας στη Νέα Ιωνία και του Μέρου στην Αγία Παρασκευή καθώς επίσης και κάποιες επισκευές στην Αγριά. Επίσης έγινε επισκευή στο υπόγειο δίκτυο όπου διαπιστώθηκαν ζημιές στα Αϊβαλιώτικα και στην οδό Εφραιμίδου.

        Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταυρίδης σημείωσε ότι οι βλάβες που προκύπτουν καθημερινά στο Δήμο Βόλου είναι πολλές και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών