Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΑπάντηση Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη: «Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά...

Απάντηση Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη: «Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα»

Στα ύψη το θερμόμετρο και διάψευση στη διάψευση της Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τη Μαρία Καρυστιανού και την φερόμενη προτροπή της εισαγγελέως να βρει παρηγοριά στην Εκκλησία από την πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023».

Η Μαρία Καρυστιανού είπε πως στην συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της και τόνισε (OPEN) πως «όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη».

«Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας»

Η «μητέρα των Τεμπών» που έχει γίνει σύμβολο του αγώνα για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθούν τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος ήταν καταπέλτης: «Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Νωρίτερα, από το Φόρουμ των Δελφών, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έλυσε τη σιωπή της περί παραπομπής συγγενών θυμάτων των Τεμπών στην εκκλησία.

Η Γεωργία Αδειλίνη, όταν ρωτήθηκε σχετικά, αρχικά είπε πως δεν τοποθετήθηκε μέχρι σήμερα «από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα του δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο».

Και συνέχισε διαψεύδοντας «ότι παρέπεμψα για παρηγοριά στην εκκλησία» αλλά και ότι συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον κυνισμό που της αποδίδεται. «Θα ήταν απάνθρωπο – και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών», είπε.

Μάλιστα υποστήριξε: «Δεν είμαι απέναντι τους, αντίθετα είμαι μαζί τους».

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments