Καρφίτσα δεν έπεφτε σήμερα στην Παραλία του ΒόλουΑκόμη και οι Παπάδες σχολάσαν γρήγορα τις εκκλησιές και έτρεξαν να πιάσουν στασίδι στη ΠαραλίαΑλλά μόνο αν είχες «μέσο «μπορούσες να πλησιάσεις το Λιμάνι !

Ανάστατος ο Βολιώτικος λαός κατέβηκε μαζί με τους Κενταύρους του Πηλίου που πήραν το Μονοπάτι του Βουνού για να υποδεχθούν το «ΖΕΥΣ»,που κατέβηκε από το Όλυμπο , με τους Βολιώτες να 
μεθούν για πρώτη και τελευταία φορά στη Ζωή τους όχι απο τα Τσίπουρααλλά από Εθνική Υπερηφάνεια!

 

Πέταξε ο Επισμηναγός Στράλης  που δάμασε το ΖΕΥΣ αφού πρώτα πέρασε από το Πήλιο και το Μονοπάτι των Κενταύρων και κατέβηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο γλείφοντας σχεδόν τα νερά του Παγασητικούαλαβώνοντας εκτός των μικρών παιδιών και τους Μεγάλους !

Για μια ακόμη φορά ο Λαός της Επαρχίας απέδειξε οτι διψά για τέτοιες ενέργειες και ένα Μεγάλο Μπράβο στο ΑΤΑ που Έστειλε το ΖΕΥΣ να πετάξει στην Παραλία του Βόλου που ο η Αρχή της επίδειξης ήταν το Λιμάνι του Βόλου και το Τέλος ο Άγιος Κωνσταντίνος!

.

 

 

 

Δεν έκρυψε την Ικανοποίηση του  ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος ( Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.  Κόσμος και ντουντιάς στο Βόλο …να μα το «ΘΕΟ» σε λέω!

 

Τα εύσημα  και στην Ομάδα του Δαίδαλος απο τον Αρχηγό …

 

Οι Βολιώτες είχαν κατέβει στην
παραλία από νωρίς και χαρακτηριστικό  είναι πως «πλημμύρισε» ακόμα και
το ‘κορδόνι’. Μικροί και μεγάλοι βιντεοσκοπούσαν τις χαμηλές πτήσεις των
αεροσκαφών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κείμενο: veteranos.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ