Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΆλλαξε γνώμη ο Β.Ζαχείλας και ανεξαρτητοποιείται

Άλλαξε γνώμη ο Β.Ζαχείλας και ανεξαρτητοποιείται

Ο Βασίλης Ζαχείλας που χτύπησε γροθιά στην ΔΕΥΑΜΒ φορώντας κουκούλα τον Κ.Γαργάλα, με ανάρτησή του ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται και παίρνει πίσω την παραίτησή του, επικαλούμενος απαίτηση των ψηφοφόρων του, παράλληλα εεμφανίζει τον εαυτό του ως θύμα προβοκάτσιας! Η δήλωση του.

“Μετά από όλα όσα μεσολάβησαν από το ατυχές περιστατικό της περασμένης Παρασκευής και μετά από συζητήσεις με δεκάδες συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έστειλαν να τους εκπροσωπήσω στο Δήμο σας γνωστοποιώ ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά ανεξαρτητοποιούμαι από την ομάδα της πλειοψηφίας.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και με αποκλειστικό γνώμονα την αίσθηση ευθύνης και υποχρέωσης που έχω απέναντι στους συμπολίτες μου που με ψήφισαν και μου έδωσαν την εντολή να εργαστώ για την πρόοδο της πόλης και την υπηρέτηση των αναγκών τους.
Επιθυμώ να κριθώ από το σύνολο του έργου μου και δεν θα επιτρέψω να αποτελέσω στόχο και θύμα πολιτικών παιχνιδιών, μέσα από προβοκάτσιες”

The post Άλλαξε γνώμη ο Β.Ζαχείλας και ανεξαρτητοποιείται appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments