Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΤρομακτικό: Εισέπνευσε το σκουλαρίκι της μύτη της και κατέληξε στο νοσοκομείο –...

Τρομακτικό: Εισέπνευσε το σκουλαρίκι της μύτη της και κατέληξε στο νοσοκομείο – «Πήρα μία βαθιά ανάσα»

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε γυναίκα στην Ινδία όταν εισέπνευσε κατά λάθος το σκουλαρίκι που είχε τοποθετήσει στη μύτη της με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χειρουργείο.

«Δεν ήξερα ότι η βίδα είχε φύγει»

Ειδικότερα, η Varsha Sahu από την Ινδία πριν από δύο μήνες εισέπνευσε το σκουλαρίκι της κατά λάθος. Το μεταλλικό αντικείμενο σφηνώθηκε στον πνεύμονά της και της προκάλεσε δυσφορίας και δύσπνοια μέχρι που τελικά αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Όπως οι περισσότερες παντρεμένες Ινδουίστριες στην Ινδία, η 35χρονη Varsha φόρεσε το σκουλαρίκι στη μύτη στον γάμο της πριν 16-17 χρόνια, καθώς θεωρείται σύμβολο της οικογενειακής κατάστασης.

«Δεν ήξερα ότι η βίδα είχε φύγει», είπε στο BBC στο τηλέφωνο από το σπίτι της στην πόλη Καλκούτα της ανατολικής Ινδίας.

«Πήρα βαθιά ανάσα αλλά δεν κατάλαβα ότι μπήκε στον αεραγωγό μου»

«Κουβέντιαζα και πήρα μια βαθιά ανάσα και την εισέπνευσα. Δεν είχα ιδέα ότι μπήκε στον αεραγωγό μου. Νόμιζα ότι είχε μπει στο στομάχι μου», πρόσθεσε η μητέρα δύο έφηβων αγοριών.

Ο Δρ Debraj Jash, πνευμονολόγος στο Medica Superspecialty Hospital, ο οποίος αφαίρεσε το σκουλαρίκι από τον πνεύμονα της Varsha είπε ότι η περίπτωση είναι «εξαιρετικά σπάνια».

«Μερικές φορές έχουμε περιπτώσεις όπου ξηροί καρποί ή καρύδια μπετέλ έχουν εισχωρήσει στους πνεύμονες των ανθρώπων, αλλά οι περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις αφορούν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους άνω των 80 ετών. Μια γυναίκα ασθενής στα 30 της αποτελεί εξαίρεση» τόνισε.

Πηγή: Έθνος

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments