Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΤο “ευχαριστώ” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το “ευχαριστώ” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μετά και την επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου μας στη πόλη του Βόλου στις 13 & 14 Απριλίου που φιλοξενήθηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές στο ξενοδοχείο Volos Palace η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών Π.Ο.Λ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από την πρώτη μας συνάντηση ο νέος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κουρέτας Δημήτριος αγκάλιασε την πρότασή μας ώστε το συνέδριό μας, που θα είχε ως θέμα τον ρόλο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στη Πολιτική Προστασία αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού, να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε κομβικός ο ρόλος που διαδραμάτισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου ενώ στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή μέχρι τέλους βρέθηκε και διαχειρίστηκε με επιτυχία κάθε ζήτημα που πρόκυπτε, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Αναστασίου Ιωάννης.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγνωρίζει την προσφορά των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ όπως παράλληλα αποτυπώθηκε και με τη συμμετοχή των 2 Υφυπουργών, όλων των Βουλευτών, των 5 Δήμων αλλά και πλήθος φορέων του Ν.Μαγνησίας που τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριό μας.

Σίγουρα τα αποτελέσματα του συνεδρίου μας αποτιμώνται θετικά τόσο για εμάς όσο και για την τοπική κοινωνία που με τον τρόπο αυτό αξιολογεί το έργο μας και κατατάσσει το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή και τα στελέχη του ως κορωνίδα ασφαλείας και προστασίας των πολιτών σε κάθε σημείο της χώρας μας .

The post Το “ευχαριστώ” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στη Περιφέρεια Θεσσαλίας appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments