Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΤουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τον Φεβρουάριο στο Βουκουρέστι και το Μόναχο, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συνεχίζει στοχευμένα τις προσπάθειές της για τουριστική προβολή σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίαςβρέθηκε στη Βαρσοβία στις 26 Μαρτίου και στο Βελιγράδι στις 11 Απριλίουγια να συμμετέχει στα B2B events της εταιρείας «Choose Greece». Όλες οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η δράση στη Βαρσοβία, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, τα οποία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους του προορισμού. Ο Δήμος Βόλου άλλωστε ήταν τιμώμενος προορισμός και όλοι μαζί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον Βόλο και το Πήλιο και γενικά τη Θεσσαλία στο σύνολο των παρευρισκομένων, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents, προσφορά μελών της Ένωσης που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα. Ευχαριστούμε όλα τα ξενοδοχεία μέλη μας που πρόσφεραν διαμονές στο B2B event της Βαρσοβίας.

Στο Βελιγράδι την Πέμπτη, 11 Απριλίου στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Moskva πραγματοποιήθηκε το επόμενο B2B  event προβολής της Ελλάδας στην αγορά της Σερβίας, στο οποίο η Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού Volos Pelion αλλά και της Θεσσαλίας ευρύτερα ως έναν αυθεντικό ολοκληρωμένο προορισμό για κάθε επιλογή, καθώς και την καλύτερη ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες του προορισμού και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα πιο συγκεκριμένα της Μαγνησίας και των Σποράδων. Και στο Βελιγράδι στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση διαμονών στους παρευρισκόμενους προσφορά μελών της Ένωσης.

The post Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments