Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΣεξιστικό “χιούμορ” Μπέου κατά Κωνσταντοπούλου: την ώρα που με προσπερνούσε μου είπε...

Σεξιστικό “χιούμορ” Μπέου κατά Κωνσταντοπούλου: την ώρα που με προσπερνούσε μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»

Η σεξιστική νέα χυδαία ανάρτησή Μπέου:

Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…

ΥΓ: Περιττό να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου πέρασε από μπροστά του αγέρωχα και φυσικά χωρίς να πει ούτε καλημέρα στον “κούκλο”

The post Σεξιστικό “χιούμορ” Μπέου κατά Κωνσταντοπούλου: την ώρα που με προσπερνούσε μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments