Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΠροκλητική δήλωση Ζαχείλα – Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος

Προκλητική δήλωση Ζαχείλα – Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος

“Δεν καθοδηγούμαι από κανέναν” – Υποστηρίζει ότι έδρασε από μόνος του

Σε ανακοίνωση του ο Β. Ζαχείλας ανάφερει:

«Εκφράζω την λύπη μου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκην, χάνοντας δυστυχώς την ψυχραιμία μου, πέφτοντας στην παγίδα της προκλητικής συμπεριφοράς, με συνεχείς ύβρεις, ειρωνείες στο πρόσωπο μου από το δημοτικό συμβούλιο Κώστα Γαργάλα. Για την πράξη μου θα κριθώ από την Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Έχω μάθει στη ζωή μου, να ενεργώ αυτοβούλως, συναισθηματικά, παρορμητικά, χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν, να μην κρύβομαι και αναλαμβάνω πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου. Νιώθω υποχρέωση, να ευχαριστήσω τους δημότες του Βόλου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά δυστυχώς είναι πάνω από τις δυνάμεις και τα όρια μου, να ανέχομαι ύβρεις και συκοφαντικές δηλώσεις από κακοπροαίρετους που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα.

Ως οικογενειάρχης και πατέρας τεσσάρων παιδιών οφείλω να προστατέψω την τιμή, την υπόληψη και την ψυχική ηρεμία της οικογένειας μου και επιπρόσθετα να διαφυλάξω τα συμφέροντα της επιχείρησης μου. Τέλος, ευχαριστώ τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Σας γνωστοποιώ ότι υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, αλλά θα συνεχίζω να στηρίζω πλέον ως απλός πολίτης την παράταξη “Νέα εποχή- Νέα δυναμική”, η οποία αγωνίζεται για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας παρόλο τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται.»

The post Προκλητική δήλωση Ζαχείλα – Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments