Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣ«Ο Γραμμένος με έβρισε σκαιότατα» – Τι λέει ο Φλώρος για τις...

«Ο Γραμμένος με έβρισε σκαιότατα» – Τι λέει ο Φλώρος για τις γροθιές

Ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του, με τον όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Ο κ. Φλώρος στο απολογητικό του υπόμνημα, ισχυρίστηκε πως πρόκειται για «μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

«Προκλήθηκε έντονα»
Στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Φλώρος, αναφέρει πως προκλήθηκε έντονα από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, ενώ τονίζει πως δεν τον γρονθοκόπησε.

Όπως ισχυρίζεται, ο κ. Γραμμένος ήταν αυτός που ξεκίνησε λεκτική επίθεση σε βάρος του: «Ο κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με ‘σκουπίδι’ και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «Άντε ρε μη μιλάς εσύ…», και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ.. τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την… Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Θα το θυμάσαι π..”. Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού».

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αναφέρει επίσης:«Αμφότεροι, πάντοτε κατά τον μάρτυρα αστυνομικό, προσπαθούσαμε να απωθήσουμε ο ένας τον άλλον, ενώ αναφέρει ότι η μόνη δική μου ενέργεια ήταν να προσπαθήσω να πιάσω τον κ. Γραμμένο στο ύψος της μύτης, με τον ίδιο να πέφτει κάτω τελικά. Επομένως, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο, όπως αναληθώς αναφέρει στην κατάθεσή του, ουδέποτε τον γρονθοκόπησα όπως ψευδώς διαδίδεται, ουδέποτε έλαβε χώρα κάτι περαιτέρω από τα ανωτέρω”.

Τι απαντά ο Γραμμένος – Πώς περιέγραψε την επίθεση
Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του, το θύμα της δικογραφίας, βουλευτής Βασίλης Γραμμένος, σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει πως δεν είπε απολύτως τίποτε στον κ. Φλώρο και πως δέχθηκε γροθιά από τον κατηγορούμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.

«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο Mega ο Βασίλης Γραμμένος.

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν» είπε ο Βασίλης Γραμμένος.

Πηγή: ethnos.gr

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments