Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΟμιλία της Μαρίας Καριστιανού για το έγκλημα των Τεμπών στο ΤΕΕ της...

Ομιλία της Μαρίας Καριστιανού για το έγκλημα των Τεμπών στο ΤΕΕ της Μαγνησίας

Για το έγκλημα των Τεμπών θα μιλήσει στο ΤΕΕ Μαγνησίας η Μαρία Καρυστιανού.  Ο Σύλλογος «Τέμπη 2023», Πολίτες του Βόλου, Φοιτητικοί Σύλλογοι, ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων ΠΘ, ο Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού ΠΘ,, ο Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού ΠΘ, και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ, κάλεσαν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 19:00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας την πρόεδρο του Συλλόγου των Τεμπών και το μέλος Ελένη Βασάρα. Θα τοποθετηθεί και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

“Κάνουμε ευρύ κάλεσμα σε φορείς της πόλης να συνδράμουν στη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών τους στην εκδήλωση αυτή. Καλούμε κάθε πολίτη του Βόλου, ώστε να στείλουμε στα αυτιά των ιθυνόντων το ακόλουθο μήνυμα:

– Όχι άλλες θυσίες ανθρώπων στο βωμό εταιρικών κερδών, κομματικών και μικροπολιτικών συμφερόντων, διαλεύκανση σε βάθος των αιτιών της τραγωδίας και πλήρης απόδοση ευθυνών! Όχι στη συγκάλυψη, ασφάλεια στις μετακινήσεις για να μη θρηνήσουμε και νέα θύματα”, τονίζει ο Σύλλογος Διδασκότων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

The post Ομιλία της Μαρίας Καριστιανού για το έγκλημα των Τεμπών στο ΤΕΕ της Μαγνησίας appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments