Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΟι Πολίτες Μαγνησίας καλούν τον κόσμο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού και Περιφερειακού...

Οι Πολίτες Μαγνησίας καλούν τον κόσμο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο σύλλογος “Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον” καλεί τους πολίτες του Δήμου Βόλου και ευρύτερα όλης της Μαγνησίας να παρευρεθούν την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13.30 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
To κάλεσμα, όπως αναφέρει γίνεται,  “ως ένδειξη αντίδρασης στην τραμπούκικη επίθεση του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Αχ. Μπέο, Β. Ζαχείλα, κατά του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣ, κ. Κώστα Γαργάλα. Στόχος είναι να δυναμώσουμε το μήνυμα προς τον «πρώτο πολίτη» της πόλης και τους δημοτικούς του συμβούλους ότι η πόλη έχει σιχαθεί τους άνανδρους και μαφιόζικους τρόπους να λύνουν τα «προβλήματά» τους και προς την δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.
Ακόμη, καλούμε τους πολίτες στην πολύ σημαντική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την ίδια μέρα, Τρίτη 9 Απριλίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι.Μ.Δημητριάδος (Μελισσιάτικα), όπου θα συζητηθούν τα κρίσιμα για την πόλη μας ζητήματα, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στον Παγασητικό και το Επιχειρηματικό πάρκο της ΑΓΕΤ-LafargeHolcim.

Μέλη του Συλλόγου Πολίτες Μαγνησίας θα παρίστανται και θα τοποθετηθούν για τα ζητήματα. Η δύναμή μας ως πολίτες μεγαλώνει όσο η κοινωνική πίεση που ασκείται στους πολιτικούς ταγούς είναι μεγαλύτερη”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments