Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΗ Σούλα Βακουφτσή για τη θέση της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Η Σούλα Βακουφτσή για τη θέση της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Μεταξύ αυτών και η Βολιώτισσα, πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή.
Όπως η ίδια δήλωσε, «ο πρόεδρος του κινήματός μας τίμησε τη Μαγνησία και τίμησε και εμένα βάζοντάς με στο ευρωψηφοδέλτιο και αποδέχτηκα με μεγάλη τιμή την πρόταση του προέδρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο. Τόσα χρόνια παλεύουμε γιατί στην ΕΕ από τα τρία παιδιά και πάνω είναι πολυμελείς οικογένειες, ωστόσο στην Ελλάδα δεν αναδείχθηκε η αναγνώριση των πολυμελών οικογενειών από τρία παιδιά και πάνω και θα προσπαθήσω να αναδειχθεί κι αυτό το ζήτημα».
Βέβαια η ίδια ανέφερε και τους αγώνες που έχει κάνει για το κόμμα τόσα χρόνια, αλλά σίγουρα όπως είπε «το μεγαλύτερο θέμα είναι αυτό του δημογραφικού και να ξεκινήσουμε από τους φοιτητές. Φωνάζει κι ο πρόεδρος για το θέμα της στέγασης των φοιτητών. Είναι και τα επιμέρους που ανακύπτουν στο πρόβλημα του δημογραφικού. Είναι ένα πρόβλημα και των άλλων χωρών, αλλά προσπαθούν και δίνουν μέτρα, ενώ σε εμάς είναι ημίμετρα όλα αυτά που ανακοινώνονται».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments