Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΗλικιωμένη έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν κλειδωμένη στο σπίτι – Πώς σώθηκε

Ηλικιωμένη έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν κλειδωμένη στο σπίτι – Πώς σώθηκε

Μία 74χρονη γυναίκα από το Κράσι Ηρακλείου της Κρήτης υπέστη εγκεφαλικό που την άφησε καθηλωμένη για ώρες και ανήμπορη να αντιδράσει σε ένα κρεβάτι με την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη. Ευτυχώς, σώθηκε χάρις την επέμβαση της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (16/4). Το γεγονός ότι η 74χρονη δεν έχει δώσει σημεία ζωής για ώρες έκανε την γειτόνισσα και συγγενή της να ανησυχήσει. Η γυναίκα πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της 74χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και άμεσα έσπευσε στο Κράσι περιπολικό με δύο αστυνομικούς της υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί αφού βρήκαν την πόρτα του σπιτιού κλειδωμένη κινήθηκαν περιμετρικά του σπιτιού προκειμένου να εντοπίσουν κατάλληλο σημείο για να μπουν στο σπίτι. Με τη χρήση μιας σκάλας κατάφεραν να φθάσουν σε ένα παράθυρο, το οποίο έσπασαν για να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 74χρονη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με τα μάτια ανοιχτά. Δεν είχε τις αισθήσεις της, είχε όμως σφυγμό. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο κατέφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο, παρέλαβε τη γιαγιά και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πηγή:ethnos

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments