Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΕνεργοί Πολίτες: Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε στον Βόλο

Ενεργοί Πολίτες: Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε στον Βόλο

Η δημοτική κίνηση «Ενεργοί Πολίτες Βόλου» μέλος της Συμμαχίας για τον Βόλο καταδικάζει απερίφραστα την τραμπούκικη πράξη του Δημοτικού Σύμβουλου πλειοψηφίας και μέλος της παράταξης Μπέου Βασίλη Ζαχείλα κατά του δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα. Από τύχη αυτή η πράξη αυτή δεν οδήγησε σε δολοφονία.
Ο Βασίλης Ζαχείλας είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και ασχολείται χρόνια με το bodybuilding, ενώ στις 6-7-2022 είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία. Χθες το πρωί σε συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ ο Βασίλης Ζαχείλας σε άκρως οργανωμένη επιχείρηση και φορώντας μάσκα γρονθοκόπησε με δύναμη τον Κώστα Γαργάλα και ενώ είχε μεθοδευτεί στην αίθουσα, από ότι φαίνεται, να είναι μόνο η γραμματέας και οι δύο σύμβουλοι της μειοψηφίας, Κώστας Γαργάλας και Στέλιος Λημνιός. Ο Στέλιος Λημνιός έτρεξε να προλάβει τον μασκοφόρο στις σκάλες και με κλωτσιά κατάφερε να τον ρίξει. Εκεί πολίτες τον ακινητοποίησαν και αφού του έβγαλαν τη μάσκα είδαν ότι ήταν ο Βασίλης Ζαχείλας.
Ας δούμε όμως τι κρύβεται πίσω από αυτό το καλά οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού. Ο Κώστας Γαργάλας και ο Στέλιος Λημνιός στις τελευταίες συνεδρίες της ΔΕΥΑΜΒ εργάζονται αόκνως και στους επόμενους μήνες πρόκειται να αποκαλύψουν σωρεία περίεργων υποθέσεων και παιχνιδιών εκατομμυρίων στις πλάτες των Βολιωτών και των Βολιωτισσών. Αυτό μια αμαρτωλή ομάδα δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Αναζήτησαν λοιπόν έναν «μπράβο» για να εκφοβίσει αυτούς που φωνάζουν. Μετά από έρευνα αγοράς στην «πιάτσα» από ότι μαθαίνουμε, ο μόνο πρόθυμος ήταν ο Βασίλης Ζαχείλας.
Καλούμε τις δικαστικές αρχές να προχωρήσουμε σε βάθος την έρευνα και να μη μείνουν μόνο σε αυτό το περιστατικό βίας. Η υπόθεση ζέχνει εκατομμύρια. Ζητούμε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Βασίλη Ζαχείλα για να αποκαλυφθεί από ποιους πήρε εντολή. Μια ιερά μαφία έχει δημιουργηθεί και στέλνει μπράβους για εκφοβισμό. Η πόλη μας έχει μετατραπεί σε Gotham city. Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε και πλέον δαγκώνει τη δημοκρατία μας. Οι μόνοι που μπορούν να το υπερασπιστούν είμαστε εμείς οι πολίτες.
Καλούμε όλους και όλες στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9-4-2024 στις 13:30. Η παρουσία μας πρέπει να δείξει στην ομάδα που επιβουλεύεται τη Δημοκρατία στον Βόλο ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε. Είμαστε μαζί με τον Κώστα Γαργάλα και με τον κάθε Κώστα που κριτικάρει, αποκαλύπτει και εργάζεται για το καλό των πολλών και όχι για τις τσέπες των λίγων.
Όλοι και όλες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (13:30).
Ενεργοί Πολίτες Βόλου

The post Ενεργοί Πολίτες: Το αβγό του φιδιού εκκολάφθηκε στον Βόλο appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments