Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΕκδήλωση για προστασία Πολιτιστικής Κληρονομιάς από Κλιματική Αλλαγή

Εκδήλωση για προστασία Πολιτιστικής Κληρονομιάς από Κλιματική Αλλαγή

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου» με τη συμμετοχή των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνουν ομιλία – εκδήλωση με θέμα «Προστατεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά από τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής» με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Καρτάλη, καθηγητή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κλιματική Αλλαγή.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν: Η νέα προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, η πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, καθώς και οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Μαγνησίας Πολύζος Γεώργιος και Σωκράτης Σαβελίδης. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Δημήτρης Χορταργιάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενία Βόλου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου με τη συνοδεία του καθηγητή τους Βασίλη Αγροκώστα στην κιθάρα και η Χορωδία του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου με την καθηγήτριά τους Βέρα Κυριακοπούλου.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments