Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΕιρωνική επίθεση Μπέου σε Κουρέτα – Κικίλια : «Είναι για γέλια. Ξεχάσανε...

Ειρωνική επίθεση Μπέου σε Κουρέτα – Κικίλια : «Είναι για γέλια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες»

Ειρωνική επίθεση σήμερα εξαπέλυσε ο Α.Μπέος κατά του Περιφερειάρχη Δ.Κουρέτα και του υπουργού Κικίλια, αναφερόμενος στην σύσκεψη της Λάρισας πριν την νέα κακοκαιρία . «Είναι για γέλια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου, ο οποίος στην ανάρτησή του έκοψε το video αυτών του των δηλώσεων, ίσως γιατί αύριο αποφάσισε να πάει στην Καρδίτσα στα εγκαίνιατου Ε65 όπου θα επιδιώξει συνάντηση και με τον κ. Μητσοτάκη. Είπε χαρακτηριστικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Υπουργό κ. Κικίλια, στον περιφερειάρχη κ. Κουρέτα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί εάν γίνει κάτι,  με πιάνουν τα γέλια,  γιατί είναι για γέλια. Κάνανε μία ευρεία σύσκεψη για να προλάβουν. Ευτυχώς που ήταν αυτοί και προλάβανε αλλιώς θα είχαμε πνιγεί εάν δεν ήταν αυτοί. Από το γραφείο δώσανε λύση. Μπράβο τους, συγχαρητήρια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε.

The post Ειρωνική επίθεση Μπέου σε Κουρέτα – Κικίλια : «Είναι για γέλια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες» appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments