Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΕθελοντική αιμοδοσία στο 3ο ΕΠΑΛ και στο 7ο ΓΕΛ Βόλου

Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο ΕΠΑΛ και στο 7ο ΓΕΛ Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε για 2η φορά μέσα στο τρέχον σχολικό έτος 2023-2024 (η 5η συνολικά από το 2019) από το 3ο ΕΠΑΛ και το 7Ο ΓΕΛ Βόλου, σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των 15μελών μαθητικών συμβουλίων των δύο σχολείων και με τη στήριξη των Διευθύνσεων και των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολείων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.

Η Πρόεδρος, κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες –τους μαθητές και μαθήτριες και εκπαιδευτικούς- που προσήλθαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 23 μονάδες (φιάλες) αίματος.

Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στους προέδρους των 15μελών συμβουλίων- Φόβο Εφραίμ του 3ου ΕΠΑΛ και Κρικελά Γιάννη του 7ου ΓΕΛ- για τη πρωτοβουλία να διοργανώσουν την εθελοντική αιμοδοσία καθώς και στην κ. Οικονόμου Αγορίτσα-Διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ και την κ. Ελισάβετ  Λάμπογλου– Διευθύντρια του 7ου ΓΕΛ Βόλου, για τη στήριξη που παρείχαν στους μαθητές τους.

Τέλος, ευχαριστούν θερμά την Ιατρό κ. Σταμάτη Γεωργία, την Επισκέπτρια Υγείας κ. Ιωάννα Δαλαμάγκα και τις κ. Μαρία Βασιλιάγκου και κ. Ευαγγελία Σιδέρη του νοσηλευτικού προσωπικού της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.

Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης. Ειδικά όταν γίνεται από νέα παιδιά, τους μελλοντικούς εθελοντές αιμοδότες, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς δίνει χαρά και ελπίδα στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

The post Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο ΕΠΑΛ και στο 7ο ΓΕΛ Βόλου appeared first on istigmes.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments