Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒΟΛΟΣΓιώργος Καραμίχος για τη μάχη του με τον καρκίνο: Περνάς από όλα...

Γιώργος Καραμίχος για τη μάχη του με τον καρκίνο: Περνάς από όλα τα στάδια, στην αρχή σου βγαίνει θυμός

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την καριέρα του και την περιπέτειά του με τον καρκίνο, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή 7 Απριλίου.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει. Ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια για τον καρκίνο. Αυτά ήταν πολύ καθοριστικά γιατί εκεί δεν διαπραγματεύεται και λες για να έχει σωματοποιηθεί τόσο πολύ, πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Περνάς από όλα τα στάδια.
Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, διάφορες επιθυμίες, να κάνεις διάφορα πράγματα με διάφορους. Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς πως δεν φταίει κανείς, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κατηγορήσεις και πεις πως φταίνε οι άλλοι, επί της ουσίας κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να έχουμε θετικό πρόσημο για να τα γυρίζουμε με έναν τρόπο, που μπορούμε να βοηθήσουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους και να ανασαίνουμε καλύτερα».

Για την επίδραση που είχε στη ζωή του, απάντησε: «Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω. Έχω κλείσει πολλά εισιτήρια και δεν έχω ταξιδέψει πια. Χρειάζομαι λιγότερη κίνηση για τη συγκίνηση και εστιάζω στους ανθρώπους και στα πλάσματα που αγαπώ».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments